MARCEL URS

Experiența cu domnul Jawad a fost extraordinară. Am avut o intervenție chirurgicală destul de complicată. Am stat 3 ore in sala de operație. Intervenția a costat doar o fracțiune din suma care m-ar fi costat în Statele Unite, unde locuiesc. Materialele folosite pentru operație și pentru pansament, au fost toate de cea mai bună calitate și de ultimă oră în domeniul medical (multe importate din Germania). Recomand serviciile domnului doctor Jawad.

 

MARIANA DRANCIUC

Un medic de neegalat, un om de mare valoare, un profesionist în ceea ce face pentru noi toți, cei care i-am deschis ușa cabinetului. Mi-a salvat soțul, când alți medici îl îngropau. Mi-a redat speranța, când credeam că totul s-a terminat.

 

 

DANIEL SCRIDON

Pe lângă profesionalismul de o înaltă calitate, pune și mult suflet. Oricine merge la dânsul, nu se simte doar un simplu pacient, ci un om căruia i se dă încredere, importanță, simpatie, curaj. Oare câți medici tratează astfel pacienții lor?

 

 

DOINA STUPAR

Am fost operată de acest doctor minune, și credeți-mă, am avut intervenții complicate la ambele picioare. A făcut un adevărat miracol: mi-a redat integritatea membrelor inferioare și o mobilitate foarte bună. L-am recomandat și îl recomand fără ezitare pe

d-nul dr. Abdul Jawad Hajjar.

Contact

CENTRUL MEDICAL RUBIO

Calea Victoriei, Nr. 60-62, Arad

0257 270 800

 

Telefon

0040744525710

E-mail

contact@doctorjawad.com

Facebook

AbdulJawadHajjar

 

Print | Sitemap
Doctor Jawad 2024. Toate drepturile rezervate.